DSCF3220

Agency

Frida Selkirk Studios

Events

Vi hyr ut nagelstylister och manikyrister till plåtningar, events och projekt. Vi bistår då även med att utforma Nagelmeny efter utvalt tema och uppmuntra till spridning på sociala medier. Vi hyr även ut salongen.

Vi har lång erfarenhet av olika typer av events som  butiksöppningar, presspresentationer, fester. Våra team är alltid representativa, med gott handlag, yrkesskicklighet och god service. Vi arbetar med kunder som Rodebjer, Essie, OPI, Edblad, Xlash, Axel Arigato, HM för att nämna några.

Ideer och tillvägagångssätt inför just erat event och kunder, tar vi fram tillsammans med er, så ni får ut mesta möjliga av vårt samarbete. 

Vi tar betalt för antingen heldag eller halvdag och per manikyrist. Vi står såklart för utrustning och färger, men nagelstationen på plats bygger ni upp med de möbler som passar lokalen bäst. Det viktiga är eluttag och bord med stolar på var sida.  

För mer information och priser så maila oss på agency@fridaselkirk.se

Agency - Frida Selkirk Studios

Fotojobb

Vi åker ut till er på samma sätt som makeup artisterna och hjälper er att få exakt så fina händer till bilden som ni önskar. Cleanlook eller nailart spelar ingen roll, våra manikyrister är både effektiva och duktiga.

Vi har alla verktyg, nagellack, byggmaterial och penslar som kan tänkas behövas.

Vi tar betalt för antingen heldag eller halvdag och per manikyrist. 

För mer information maila oss på agency@fridaselkirk.se

logo white

VIP:

Kontakt:

Öppettider:

  1. mån - tor
  2. fre

NK:

Kontakt:

Öppettider:

  1. mån - fre
  2. lör
  3. sön

Jobba med oss:

Vi är ett härligt gäng som alltid letar efter nya medarbetare!

Följ Frida på Instagram: @fridaselkirk och lyssna på henne i Nagelpodden!