Frida Selkirk Studios

Teamet

1

Stilkänsla,
kreativitet,
upplevelse.

Här arbetar noggrant utvalda skönhets- och modeintresserade nagelstylister med talang för färg, form och upplevelse. Eliten i branschen.

Inspirationen ligger i sambandet mellan mode och skönhet, och målet är att tillsammans med kund, jobba i gränslandet där de två branscherna möts.

DSCF3212

We want to serve your mind, find your mood and NAIL your style.

Frida Selkirk själv har arbetat med manikyr sedan 1991 och nischat in sig på länken mellan mode och beauty. Branschen är i ständig förnyelse. Det finns alltid nya intressanta tekniker, mode och trender förändras och det gör att jobbet utvecklas och förblir roligt. Framför allt är färg och form något som alltid fortsätter att inspirera.

Vi gör också roliga uppdrag på företagsevents och modevisningar där kreativiteten och servicekänslan verkligen får en boost. Vi träffar dessutom mängder av trevliga och kompetenta människor på salongerna från alla yrkeskategorier och samhällsklasser.

För oss är teamet lika viktigt som kunden, så vi lägger ned mycket tid på utbildning, roliga aktiviteter och team building. Alla ska trivas hos oss. Både våra kunder och våra stylister.

VIP:

Kontakt:

Öppettider:

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Midsommarafton, Julafton och Nyårsafton, samt alla röda dagar, håller salongerna alltid stängt.

NK:

Kontakt:

Öppettider:

  1. mån - fre
  2. lör
  3. sön

Jobba med oss:

Vi är ett härligt gäng som alltid letar efter nya medarbetare!

Följ Frida på Instagram @fridaselkirk och lyssna på henne i podden  En Skönhetsaffär!