DSCF3276

Om Frida Selkirk

DSCF3282

Nagelstylist, trendsättare, inspiratör, entreprenör.

Frida Selkirk är nagelstylist sedan 1991 och har arbetat inom skönhet och mode sedan dess. Naglar har dock alltid varit hjärtat av verksamheten. Hon har målmedvetet byggt upp och nischat sin verksamhet kring upplevelse, fashion & lifestyle.

Kundlistan är lång och gedigen med både nationella och internationellt kända profiler från alla möjliga branscher.

Utöver sin salongsverksamhet i Stockholm gör Frida Selkirk naglar till fotograferingar för tidningar som Daisy Beauty, ELLE, Damernas värld. Hon tar även fram looks och bilder till företag som H&M, Dior beauty, Yves Rocher och Oriflame.

Genom att Frida Selkirk Studios introducerade en agentur, så har nu även PR-verksamheter möjlighet att boka manikyrister och skapa specialbeställda nagelmenyer som ett alternativt sätt att förmedla en produkt under events och genom sociala medier. 

Frida är också flitigt anlitad som konsult i olika trend och beautysammanhang, sammarbeten, liveshopping, föreläsningar och medverkar som återkommande profil i TV4 Nyhetsmorgon.

Under Stockholm Fashion Week jobbade hon med en mängd designers och stylister för att ta fram passande manikyrer till visningar.

Följ Frida på Instagram: @fridaselkirk och lyssna på henne i Nagelpodden!

logo white

VIP:

Kontakt:

Öppettider:

  1. mån - tor
  2. fre

NK:

Kontakt:

Öppettider:

  1. mån - fre
  2. lör
  3. sön

Jobba med oss:

Vi är ett härligt gäng som alltid letar efter nya medarbetare!

Följ Frida på Instagram: @fridaselkirk och lyssna på henne i Nagelpodden!