Hoppa till innehåll

MINX

Minx blev jättestort i USA 2009 och är nu ett av de självklara valen i nagelstyling. Det kom till Stockholm 2010 och självklart var vi den första salongen att sätta igång. Minx liknar en metalltapet för naglarna i olika design och färger.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Så här fungerar det
En färdigmönstrad ”folietapet” i anpassad storlek till nageln värms upp under en värmelampa och ett ”lim” aktiveras. Minxen trycks på nageln, därefter filas längden av och sidorna försluts. Det är ingen torktid efter avslutad behandling.

På fingernageln är hållbarheten fyra till tio dagar och på tånageln tre till fem veckor. Hållbarheten är densamma för naturlig nagel som för byggd nagel. Minx finns i otaliga mönster och färger och är tänkt som en matchning till kläder eller skor. Leopard- och zebramönster, prickar, guld-/silvermetallic, randigt, rutigt, flames m.m. är några exempel på designs.

Minx har ingen påverkan på din nagel. Folien avlägsnas enklast genom att lätt värma upp naglarna (med vatten eller lampa) och sedan ta tag i toppen av folien och dra av den nedåt. En lättare polering av nageln efter borttagning kan vara nödvändig för att ta bort eventuella limrester. Läs mer på: www.minxnails.se

Se priser här!