Hoppa till innehåll

Frida Selkirk

 

Frida Selkirk började arbeta med naglar redan 1991 och har byggt sin verksamhet sedan dess. Nagelutbildningen kompletterades med kurser inom hår, makeup, fransar och bryn.  Naglar har dock alltid varit hjärtat av verksamheten. Kundlistan är lång och gedigen med internationella namn som Serena Williams. Mariah Carey, Robin Wright Penn och Paul Mcartney.

Kopplingen mellan det rådande modet och nagelstyling har alltid varit det stora intresset – det är grunden och nischen för hela företaget.

Utöver salongsverksamheten gör Frida naglar till fotograferingar för tidningar som Daisy Beauty, ELLEChic, NK Stil mfl. Hon tar fram looks  och bilder till företag som HM och Oriflame. Under Stockholm Fashionweek  jobbar hon med en mängd designers och stylister för att ta fram naglar till visningarna under veckan. Hon är den i Sverige som har direkt möjlighet att göra custom made minxdesigns från MinxNails USA .

Hon arbetar som manikayrlärare för Björn Axen Makeup Academy .

Frida driver en manikyr-uthyrning, en agentur där PR-firmor har möjlighet att använda manikyrister och specialbeställda nagel-menyer, som ett alternativt sätt att förmedla en produkt under events och genom sociala medier.

Hon är också flitigt anlitad som konsult och medverkar ofta i olika interviuver bla i Tv4 Nyhetsmorgon där hon är en återkommande TV-profil.

I dagsläget driver hon tre nagelsalonger – Frida Selkirk nailstyling på Mästersamuelsgatan 9 som är en VIP-salong med ”hemma hos”-känsla i en omgjord lägenhet på plan 2 (precis ovanför Biblioteksgatan) samt i nagelbaren på NK-Beauty Lounge i varuhuset Nordiska kompaniet , både i Stockholm och i Göteborg.

https://www.instagram.com/fridaselkirk/

.

%d bloggare gillar detta: